Coaching

U wilt zich graag verbeteren in uw huidige functie of doorgroeien naar een volgende functie en zoekt daarbij ondersteuning van een ervaren professional. IT Job Coach helpt u graag met de begeleiding naar ander werk met gerichte coaching. Met onze ruime selectie van coaches hebben we altijd iemand die bij u past.

Coaching door IT Job Coach kan op verschillende gebieden. Enkele voorbeelden zijn:

– U wilt zich ontwikkelen naar een nieuwe functie en zoekt hulp bij het nemen van de juiste stappen om deze nieuwe functie te bereiken;
– U heeft een functie die bij u past maar u loopt binnen deze functie tegen beperkingen aan die u graag zou willen oplossen;
– U wilt inhoudelijk beter worden in uw werk en u wilt tijdelijke ondersteuning van een professional met ervaring op uw gebied.

Indien gewenst kan de coaching ook op uw locatie “On the job” worden gegeven.

Werkwijze IT Job Coach – Coaching
De coaching start met een vrijblijvend intake gesprek. In een online gesprek bespreken we uw wensen en bekijken we de mogelijkheden. We geven informatie over het verloop van de coaching in het algemeen. Op het moment dat we van beide kanten denken dat er een succesvol coaching sessie of traject kan worden opgezet dan selecteren we een coach en stellen die aan u voor. Ook krijgt u van ons een prijsopgave.

Tarieven IT Job Coach – Coaching
De tarieven voor coaching variëren tussen de €125,- en € 175,- per uur. Afhankelijk van de duur en gevraagde specialisme.

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.