Loopbaanoriëntatie

U bent klaar voor de volgende stap in uw carrière maar u weet niet precies waar voor u de beste kansen liggen. IT Job Coach ondersteunt u graag door midden van gerichte loopbaanoriëntatie. Op basis van uw huidige situatie en wensen voor de toekomst brengen we de beste mogelijkheden voor u in kaart.

IT Job Coach voert onder andere loopbaanoriëntatie trajecten uit die passen bij de eisen en randvoorwaarden vanuit de regeling: “NL Leert door” maar kan desgewenst ook een traject op maat uitvoeren.

Werkwijze IT Job Coach – Loopbaanoriëntatie
De coaching start met een vrijblijvend intake gesprek. In een online gesprek bespreken we uw wensen en bekijken we de mogelijkheden. We geven informatie over het verloop van de loopbaanoriëntatie in het algemeen. Op het moment dat we van beide kanten denken dat er een succesvol loopbaanoriëntatie traject kan worden opgezet dan selecteren we een loopbaanoriëntatie begeleider en stellen die aan u voor. Ook krijgt u van ons een prijsopgave voor de loopbaanoriëntatie. Een standaard loopbaanoriëntatietraject bestaat uit 3 gesprekken en een arbeidsscan.

Tarieven IT Job Coach – Loopbaanoriëntatie
De tarieven voor loopbaanoriëntatie variëren en zijn afhankelijk van uw wensen. Voor een standaard loopbaanoriëntatietraject zijn de kosten gemiddeld € 1500,-.

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.