Werk

Bent u op zoek naar een (andere) baan in de IT? Wilt u werken als consultant of vast bij een bedrijf in loondienst of als zzp-er? Wij ondersteunen u graag. IT Job Coach heeft een uitgebreid netwerk aan werkgevers. We bemiddelen graag bij het vinden van een nieuwe baan op “no cure no pay” basis. We houden van transparantie bij het bemiddelen naar werk, zodat u van te voren precies weet waar u aan toe bent. Hieronder geven wij graag inzicht in onze werkwijze en tarieven.

Werkwijze IT Job Coach
De bemiddeling naar werk start met een vrijblijvend intake gesprek. In een online gesprek bespreken we uw wensen en bekijken we de mogelijkheden. Op het moment dat we denken dat uw profiel past binnen ons netwerk aan werkgevers dan nemen we uw gegevens en wensen op in ons systeem. Onze bemiddelaars gaan actief aan de slag en kijken of er op dit moment een matching mogelijk is binnen ons netwerk. Is dat het geval dan krijgt u van ons een voorstel. Is dat niet het geval dan brengen we u daar ook van op de hoogte. We houden u dan graag aan in ons systeem voor toekomstige matchingsmogelijkheden.

Tarieven IT Job Coach
Voor een succesvolle bemiddeling brengen we bemiddelingskosten in rekening bij de werkgever. Voor u als kandidaat zijn er geen kosten verbonden aan een succesvolle matching.

Vanuit ons netwerk krijgen wij geregeld verzoeken voor kandidaten voor vaste en tijdelijke opdrachten. Wilt u op de hoogte worden gebracht van interessante opdrachten en banen? Registreer u dan bij IT Job Coach. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Registreer u hier bij IT Job Coach Inloggen bij IT Job Coach

Wilt u eerst meer informatie? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.