Voor werkgevers

Bent u werkgever en op zoek naar personeel? Neem dan contact op met IT Job Coach. Wij hebben een groot netwerk van werkzoekenden zowel op vaste basis als op basis van uurtarief. U kunt terecht voor een ervaren professional maar ook voor een starter die net klaar is met een opleiding.

Werkwijze IT Job Coach
De bemiddeling start met een vrijblijvend intake gesprek. In een online gesprek bespreken we uw wensen en bekijken we de mogelijkheden. Op het moment dat we denken dat uw aanvraag past binnen ons netwerk van werkzoekenden en zzp-ers dan nemen we uw gegevens en wensen op in ons systeem. Onze bemiddelaars gaan actief aan de slag en kijken of er op dit moment een matching mogelijk is binnen ons netwerk. Is dat het geval dan krijgt u van ons een voorstel. Is dat niet het geval dan brengen we u daar ook van op de hoogte. We houden u dan graag aan in ons systeem voor toekomstige matchingsmogelijkheden.

Tarieven IT Job Coach
Voor een succesvolle bemiddeling naar een aanstelling rekenen wij een vast bedrag van € 2500,-. Het is ook mogelijk om tijdelijk uw team te verstrerken met één van onze medewerkers op uurbasis. Het uurtarief is afhankelijk van de functie. Het uurtarief is gemiddeld 100 tot 125 euro per uur.

Wilt u meer informatie of een verzoek indienen? Vul dan het onderstaande formulier in of neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.